Πρόσκληση & Πρόγραμμα 2015 - 16

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Εκδρομή στα Πετράλωνα Χαλκιδικής στις 6 Ιουνίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη και συντονιστές

 

Άλλη μια δημιουργική, αντλεριανή χρονιά φτάνει στο τέλος της και την ολοκληρώνουμε διοργανώνοντας  μια ημερήσια εκδρομή.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, θα πραγματοποιηθεί εκδρομή πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, όπου θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο των Πετραλώνων και το Ανθρωπολογικό μουσείο και θα περιηγηθούμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του. Μετά το τέλος της επίσκεψης στον αρχαιολογικό χώρο, θα γίνει στάση στο χωριό Μονοπήγαδο, έξω από τον Άγιο Αντώνιο στο κτήμα Περέκ, όπου θα υπάρχει ελεύθερος  χρόνος. Υπάρχει δυνατότητα γεύματος ή καφέ (προαιρετικά).

Το Κέντρο καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς, εισόδου και ξενάγησης στο Σπήλαιο και το μουσείο για τα ενεργά μέλη του. Υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν και  μη μέλη, με τιμή συμμετοχής 10 ευρώ(περιλαμβάνει μεταφορά με το λεωφορείο και είσοδο στο μουσείο). Σε περίπτωση που θα συμμετέχουν παιδιά η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το    αργότερομέχρι 29 Μαΐου την γραμματεία (τηλ. 2310. 858448), ώστε να είναι εφικτή η μίσθωση του ανάλογου αριθμού λεωφορείων και η καλύτερη οργάνωση της εκδρομής.

 

Ώρα αναχώρησης : 9:30 πμ.

Τόπος αναχώρησης : Στο  Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας

Ώρα επιστροφής : 17:00 μμ

 

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

 

                    Η πρόεδρος                                                             Η γραμματέας

                Τζένη Τσελεπή                                                         Μαρία Καραστέργιου

Νέα

6/10/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά μας μέλη

Tο Διοικητικό Συμβούλιο, σας προσκαλεί την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 7.00 το απόγευμα στο στέκι μας, 25ης Μαρτίου 19, στην ετήσια ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση των ομάδων μας από τους ίδιους τους συντονιστές - ψυχολόγους.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα